Odd Fellow Palæet på Facebook

Selskabsmenuer

 

Sammensæt selv Deres festmenu med disse retter
hovedretsbuffétterne kan også vælges som hovedret.

 


Forretter

Supper

Aspargessuppe med hjemmebagt brødkr. 60.-
Champignonsuppe med hjemmebagt brødkr. 60.-
Kartoffel/porresuppe med bacon og brødkr. 75,-
Hummersuppe med hjemmebagt brødkr. 85,-

Forretter

Rejer a la mimose med salat og brødkr. 70.-
2 Tarteletter med høns i asparges anrettet med persillekr. 70,-
Tapas anretning med spanske specialiteter og brødkr. 95.-
Skaldyrstapas med spansk tilbehør og hjemmebagt brødkr. 120,-
Lufttørret skinke med melonkr. 70,-
Anretning med Gravad Laks, dild, spæde salater,
tomatbåde, sennepsdressing og brød
kr. 75.-
Laksesymphoni med varm røget laks, fersk røget laks
og lakseroulade, dressing og salat
kr. 120,-
Perlehønebryst med druer i balsamico, salat og brødkr. 105,-

Mellemretter

Ønsker De at udvide menuen til 4 retter kan vi foreslå, at De tager en ekstra forret
eller vælger en af nedenstående retter, som kan serveres før eller efter hovedretten:

Foie Gras med bærkompot og brødkr. 110,-
Solbærsorbet overhældt med sprudlende rosé Astikr. 50,-
Lun brie med syltede bærkr. 60,-

Hovedretter

Alle hovedretter fadserveres og der bydes to gange til hver gæst.

Fiskeretter

Stegt laksefilét med hele spinatblade, kartofler og sennepssaucekr. 149,-
Dampet laks med rejer og krebs, kaviar
og små kartofler med sauce Hollandaise
kr. 210,-

Fjerkræ og vildt

Bornholmsk unghane med stegte rodfrugter, smørristede
kartofler og tomatsauce
kr. 165,-
Sprængt Andebryst med ristede kartoffelbåde, tomat,
krydderurter og peberrodsauce
kr. 175,-
Dyreryg med tyttebær, haricot verte, div. garniture, pommes
rissollées og vildtsauce
kr. 240,-

Kødretter

Gammeldags oksesteg med surt og sødt, carotter, blomkål,
hvide kartofler og skysauce
kr. 170,-
Flæskesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler samt saucekr. 160,-
Kalvesteg stegt som vildt med smørristede kartofler, garniture,
tyttebær og vildtsauce
kr. 195,-
Helstegt oksemørbrad, smørristede kartofler, champignon,
haricot verte og rødvinssauce
kr. 220,-
Oksemørbrad med svampepapilotte, Pommes Anna,
Haricot Verte og rødvinssauce
kr. 240,-
Braiseret lammekølle med timian, rosmarinkartofler, salat
og lammeskysauce
kr. 240,-
Kalvefilét med rosmarinstegte løg, timiangulerødder, smørstegte
kartofler og rødvinssauce
kr. 210,-
Rosastegt mør kalvefilet med timianstegte kartofler, champignon,
haricot verte og rødvinssauce
kr. 220.-

Desserter

3 slags is – vanille, jordbær, nougat - med biscuitkr. 60,-
Marcipankage med nødder og bær samt blød nougatcremekr. 60,-
Chokoladekage med vanilleiskr. 60,-
Citronfromage med knaskr. 55,-
”Regnbueis”: Tallerkenanrettet med lækker
vanille- og chokoladeis samt solbærsorbet
kr. 85,-
3 europæiske oste med brød og smørkr. 75,-
2 Pandekager med is og mandeldryskr. 80,-

Natmad

Vi opfylder gerne specielle ønsker.

Asparges- Tomat- eller Champignonsuppekr. 55.-
Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalatkr. 60,-
Hjemmelavet biksemad med spejlægkr. 65,-
Te og snitter – som i ”gamle dage” (incl. te)kr. 80,-
Pølse - ostebord med 3 slags pølse og 3 slags oste med brødkr. 95,-

Kontakt os på telefon

30 36 20 30

og hør nærmere eller få
et tilbud på Deres kommende
fest eller arrangement.

 

Vi glæder os
til at høre fra Dem

 

Odd Fellow Palæet

Odd Fellow Palæet • Skolegade 13 • 4000 Roskilde • Tlf.: 30 36 20 30 • ofp@bfbendixen.dk