Odd Fellow Palæet på Facebook

Selskabsmenuer

 


Forretter

Forretter

Rejer a la mimose med salat og brødkr. 70.-
2 Tarteletter med høns i asparges anrettet med persillekr. 70,-
Tapas anretning med spanske specialiteter og brødkr. 95.-
Gazpacho med hjemmebagt brødkr. 70,-
Lufttørret skinke med melonkr. 70,-
Hummersuppekr. 95,-
Laksesymphoni med varm røget laks, fersk røget laks
og lakseroulade, dressing, hjemmebagt brød og salat
kr. 120,-
Perlehønebryst med druer i balsamico, salat og brødkr. 110,-

Mellemret

Ønsker De at udvide menuen til 4 retter kan vi foreslå, at De tager en ekstra forret
eller vælger nedenstående ret, som kan serveres før eller efter hovedretten:

Lemonsorbet i champagneglaskr. 50,-

Hovedretter

Alle hovedretter fadserveres og der bydes to gange til hver gæst.

Kødretter

Gammeldags oksesteg med surt og sødt, carotter, blomkål,
hvide kartofler og skysauce
kr. 175,-
Flæskesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler samt saucekr. 175,-
Kalvesteg stegt som vildt med smørristede kartofler, garniture,
tyttebær og vildtsauce
kr. 205,-
Helstegt oksemørbrad, smørristede kartofler, champignon,
haricot verte, rosmarinstegt tomat og rødvinssauce
kr. 240,-
Perlehønebryst stegt med sherry og estragon,
smørstegte kartofler, champignon, garniture og skysauce
kr. 210,-
Kalvefilet med timianstegte kartofler, champignon og ærter
samt rødvinssauce
kr. 220,-
Lammeculotte med rosmarinkartofler, bagte gulerødder
med rucola , tomatsalt og lammesky
kr. 240,-
Dyreryg med div. garniture, tyttebær og
pommes rissollées med lammesky
kr. 260,-

Desserter

Marcipankage med nødder og årstidens frugt samt blød nougatcremekr. 65,-
Chokoladekage med vanilleiskr. 65,-
Citronfromage med knaskr. 60,-
”Regnbueis”: Tallerkenanrettet med lækker
vanille- og chokoladeis samt solbærsorbet
kr. 85,-
3 europæiske oste med brød og smørkr. 85,-
Panna Cotta med hindbær couliskr. 75,-
Chokolade Panna Cotta med ristede mandler og frugtcollikr. 75,-
Æbletærte med hasselnødder og ahornsirupkr. 70,-
Nougatis med rommarinerede rosiner, mandler,
marcipan og blød nougat
kr. 85,-

Natmad

Vi opfylder gerne specielle ønsker.

Asparges- Tomat- eller Champignonsuppekr. 55.-
Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalatkr. 70,-
Hjemmelavet biksemad med spejlægkr. 65,-
Te og snitter – som i ”gamle dage” (incl. te)kr. 80,-
Pølse - ostebord med 3 slags pølse og 3 slags oste med brødkr. 105,-
Gazpacho med hjemmebagt brødkr. 70,-

Kontakt os på telefon

30 36 20 30

og hør nærmere eller få
et tilbud på Deres kommende
fest eller arrangement.

 

Vi glæder os
til at høre fra Dem

 

Odd Fellow Palæet

Odd Fellow Palæet • Skolegade 13 • 4000 Roskilde • Tlf.: 30 36 20 30 • ofp@bfbendixen.dk